9 Temmuz 2012 Pazartesi

Plywood Rehberi

Plywood Rehberi

Filmli Plywood türleri olan Brezilya Plywood, Endonezya Plywood, Finlandiya Plywood, Hidstan Plywood, Mezya Plywood, Romanya Plywood, Rus Plywood gibi bir çok ürünü buradan inceleyebilirsiniz. Ürünler hakkında genel bilgi elde edebilirsiniz. Filmsiz Plywood ile Huş Kontrplak ve Kontraplak, Kavak Kontrplak ve Kontraplak, Kayın Kontrplak ve Kontraplak, Ladin Kontrplak ve Kontraplak olmak üzere tüm Kontraplak ve Kontrplakları buradan inceleyebilirsiniz Filmsiz Plywoodların özelliklerini görebilirsiniz. Wiremesh Plywood hakkında genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Wiremesh plywood bilgilerine ulaşmak için tıklayınız. Plywood fiyatları buradan öğrenebilirsiniz. Wiremesh ürünü için teklif almak istiyorsanız bizimle irtibata geçiniz. Yeni nesil plywood olarak Pi plak olarak geçmektedir.

Plywood Çeşitleri Filmli Plywood, Filmsiz Plywood, Wiremesh Plywood ve Çevreci Plywood olmak üzere 4 kategoridedir. Üretildiği yerlere göre, fabrikalarına göre çeşitler artmaktadır. Plywood aynı zamanda kontraplak (kontrplak) olarakta kullanılmaktadır.

1-) Filmli Plywood Çeşitleri Rus Plywood Brezilya Plywood Vietnam Plywood Endonezya Plywood Finlandiya Plywood Hindistan Plywood Malezya Plywood Romanya Plywood Olmak üzere 8 çeşit filmli plywood vardır.

2-) Filmsiz Plywood Çeşitleri (Filmsiz Kontrplak (Kontraplak)) Huş Plywood - Kontraplak Kavak Kontrplak - Kontraplak Kayın Kontrplak - Kontraplak Ladin Kontrplak - Kontraplak Olmak üzere 4 çeşit filmsiz plywood vardır.

3-) Wiremesh Plywood

4-) Çevreci Plywood (Yeni Nesil Plywood) Olmak üzere 4 tip plywood çeşitleri içerisinde de bir kendi türlerine göre plywood çeşitleri yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder