22 Temmuz 2012 Pazar

pleymut kalıp

Asıl adı plywood olan malzeme günümüz Türkçesine uyarlanarak Türkiye pazarında adı pleymut olarak ta geçmektedir. Pleymut kusursuz hafifliği ile yapılarınızda veya diğer kullanım alanlarınız da birçok sektöre hizmet etmektedir. Pleymut ahşaptan yapılan genellikle kontrplak görünümlü ve o tarza benzer bir malzeme olarak kullanıcıya sunulmaktadır.

İster beton kalıp sisteminizde kullanın, ister dekoratif zemin kaplamalarında, dilerseniz çatılarda ya da mobilya sanayinde veya tekne ve kanoların imalatında, Plywood malzemeye ihtiyacınız varsa, bizimle temasa geçmeniz yeterli. Türkiye 'de plywood satışının önde gelen şirketlerinden biri olan firmamız, bol seçenekli ve uygun fiyatlı Plywood ürün satışını sürdürüyor. Hammade ya da yarı hammadde şeklinde kullanılabilen bu kontraplak malzeme son derece güvenilir, sağlam ve uzun ömürlü yapılar yaratır. 6 mm ila 21 mm arasında değişen kalınlıklarda satışa sunulan Plywood malzeme çok geniş bir kullanım alanına sahip.

Özellikle beton kalıbı olarak kullanılan plywood, son derece geniş bir kullanım alanına sahip. Plywood fiyatları için buradan bilgi alabilirsiniz. Bu kontraplak, suya dayanıklı olmasının yanı sıra ahşabın ömrünü uzatıyor, işçiliği kolaylaştırdığından daha fazla tercih ediliyor. Plywood son derece hafif bir malzeme olmasının yanı sıra mekanik dayanıklılığı da vardır. Kalıp işlerinden iç bölme ve çatı kaplama işlemlerine iskele platformlarının yapımından parke-zemin endüstrisine, büro mobilyalarının yapımından masa-sandalye yapımına kadar pek çok yerde Plywood kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder